ερωτηματολόγια

Τρόποι συλλογής ερωτηματολογίων

QR CODE

Tο QR code, είναι ότι ποιο σύγχρονο και άμεσο για να λαμβάνετε απαντήσεις.
Όλα τα smartphone, android ή iphone, διαθέτουν scanner για να διαβάσουν ένα QR code.
Μπορείτε να το έχετε τοποθετημένο, σε οποιοδήποτε σημείο στην επιχείρησή σας και να λαμβάνετε τις απαντήσεις από τους πελάτες σας.
Εν παραδείγματι, σε ξενοδοχείο που διαθέτει επισιτιστικά τμήματα (Εστιατόρια) , μπορεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένα ερωτηματολόγια για κάθε ένα από αυτά και να λάβει στοχευόμενες απαντήσεις και αναφορές.
Η συλλογή των απαντήσεων μπορεί να γίνει μέσο QR code.
Θα μπορεί να υπάρχει ένα μικρό ταμπελάκη με ειδική σήμανση, σε κάθε τραπέζι και ο πελάτης σκανάροντας το QR code με το κινητό του να εμφανίζεται το ερωτηματολόγιο του εστιατορίου που βρίσκεται. Οπότε ο  πελάτης απαντάει στο ερωτηματολόγιο, ακριβώς μέσα στο τομέα, που μας ενδιαφέρει να λάβουμε τη γνώμη του.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για άλλα επιμέρους τμήματα, όπως Lobby bar, restaurant ala card, Beach bar κλπ.

Αποστολή email με το ανάλογο ερωτηματολόγιο

Το Gooquest  μπορεί να στείλει προσωποποιημένο e-mail  προς τους πελάτες του ξενοδοχείου.
Το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει  λίστα με τα e-mail των πελατών και να αποστείλει προσωποποιημένο μήνυμα προς τους πελάτες σας και να λάβει τις απαντήσεις.
Το σύστημα καταγράφει τις απαντήσεις και εσείς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα άμεσα.
Η αποστολή μπορεί να επαναληφθεί ως «υπενθύμιση», σε όλους τους πελάτες που δεν απάντησαν.

Αποστολή email με το ανάλογο ερωτηματολόγιο

Αναλόγως, το Gooquest, λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλων μέσα από τροποποιημένο και ασφαλή tablet. Μπορεί να δημιουργηθούν μέσα στην επιχείρησή σας  ειδικά «κιόσκια», όπου θα μπορούν οι πελάτες να απαντούν στα ερωτηματολόγια, ανά τομέα.

Συλλογή απαντήσεων μέσο τηλεφώνου.

Ο Operator έχει μπροστά του το σύστημα και συμπληρώνει τις απαντήσεις που λαμβάνει απευθείας στο σύστημα.  Οι απαντήσεις, αναλύονται και παρουσιάζονται αμέσως, μέσο των αναφορών.